Fakturering av medlemsavgiften för 2018

Aviseringen av årets medlemsavgift är något försenad på grund av uppläggning av ett nytt redovisnings och faktureringsystem. Fakturor kommer att börja skickas ut v. 17 och bör vara alla tillhanda senast v 19 (11 maj). Alla som har en mailadress registrerad i vårt medlemsregister kommer att få fakturan via mail, övriga via brev. Om ni inte har fått någon faktura senast den 11 maj ombedes ni att kontakta Leif Danielsson, leifdanielsson54@gmail.com alternativt 070-7488996.

Styrelsen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s