Förtydligande från Bastu-nytt

Med anledning av att en formulering i senaste Bastu-nytt upplevdes otydlig försöker vi här göra följande förtydligande avseende begränsningarna pga Covid.

Vi väljer att fortfarande att inte ta med gäster till bastun. Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Du bör vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att du själv blir smittad och för att undvika spridning av covid-19. Du bör därför, när det är möjligt hålla avstånd till andra människor, och särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre.

Basta endast om du känner dig fullt frisk. Gå inte in i bastun om du har någon förkylning- eller influensaliknande symptom som hosta, snuva, ont i halsen eller feber. Detta gäller också om någon i ditt hushåll är testad positiv för Covid.

Det innebär också att våra fullt friska barn självfallet är fortfarande välkomna på tider avsedda för barn, och förväntas liksom oss andra att visa hänsyn till sina medmänniskor i denna prövande pandemi.

Styrelsen


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *