Problem med värmen

Sen förra helgen har vi haft problem med värmen. Många har skrivit och påtalat detta. Det har tagit lite tid att lokalisera felet. Först trodde vi det var en fas som hade gått men det visade sig till slut att det var den nya ånggeneratorn som felar. Den är nu utbytt och den gamla är skickad på service.

Vi har fortfarande problem med hög luftfuktighet i lokalerna. Det beror på att ventilationen stannar. Troligtvis är det filtren som sväller pga den fuktiga luften och täpper till så att ventilationen stannar. Service är beställt och vi skall byta ut filtren till dylika i metall som inte kan svälla.

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s